Co poznávám, když se snažím žít s Bohem.

Kdo jsem? Proč blog?

11. 11. 2015 14:49
Rubrika: Nezařazené

AMDG

Všechny vás zdravím!

Na úvod bych se ráda alespoň okrajově představila. Jmenuji se Petra (takto mi prosím neříkejte!) Nováková a pocházím z krásné vesničky nedaleko Telče, která nese jméno Nová Říše. Pracuji na Diecézním centru mládeže v Brně, kam jsem se dostala díky mé roční službě na Diecézním centru života mládeže v Osové Bítýšce. Můj "mládežnický život" a vlastně také život s Bohem začal ale na Diecézním centru na Ktiši, kde jsem poprvé zakusila Boží lásku a uslyšela volání.. 

Proč tento blog? V rámci mé práce v Brně je také absolvování Studijně - formačního kurzu, který je 2letý a jedním z požadavků zde je zveřejnit alespoň 2 články na blogu signaly. Jsem moc ráda, že je to nastavené právě takto, protože ráda podpořím signaly a jejich myšlenku (nehledě na to, že o založení blogu jsem přemýšlela již delší dobu, ale nemohla jsem se rozhoupat - takže díky :))..

Těším se, že se s vámi mohu podělit o některé mé zážitky a poznatky, které zakouším na cestě k Bohu. Ráda si přečtu i vaše komentáře nebo načerpám z toho, co prožíváte vy. :-)

Mějte se krásně!

Peťa

 

Zobrazeno 1189×

Komentáře

Napsat komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková